G-6GPG37Q3ZM
top of page
Vyhledat
  • expert72

JAK BY MĚLO VYPADAT IDEÁLNÍ MÍSTO, KDE SE ČLOVĚK USADÍ A STRÁVÍ TAM CELÝ ŽIVOT?

Hledal jsem místo, kde bude klid, kde si budu moci odpočinout od uspěchané doby a zápřahu v práci. Zároveň jsem ale nechtěl místo, kde je úplně mrtvo, chci si občas vyrazit na společenskou akci, na koupaliště, nebo si nakoupit, kdy si zrovna vzpomenu.

Bydlení je v poslední době často skloňované téma. Nemovitostí je na trhu relativně málo a často dnes člověk musí skousnout takové, kdy před samotným bydlením musíte ještě investovat obrovské množství peněz a času do rekonstrukce. Nemluvě o tom, že takové nemovitosti nebývají zrovna na ideálním místě. Ideální místo… To mě přivedlo na zajímavou myšlenku.

Jaké by mělo být takové ideální místo, kde se člověk usadí a stráví tam celý život? Kde založí rodinu a nebude se bát vypustit děti ven, aby si mohly hrát? Hledal jsem místo, kde bude klid, kde si budu moci odpočinout od uspěchané doby a zápřahu v práci. Zároveň jsem ale nechtěl místo, kde je úplně mrtvo, chci si občas vyrazit na společenskou akci, na koupaliště, nebo si nakoupit, kdy si zrovna vzpomenu. Mělo by to být zároveň místo snadno přístupné, odkud se snadno dostanu do práce, ale i na výlet. Místo kde můžu sportovat, aniž bych se musel někam složitě plahočit. Hlavně místo, kde se budu cítit bezpečně.

Věřte tomu nebo ne, ale já takové místo našel. Je to půl hodiny od Prahy, takže blízko do metropole, ale zároveň dost daleko na to, abych si užil klid. V okolí je krásná příroda i památky, takže okolí přímo vybízí k výletům nejen na kole. Necelou půl hodinu na západ leží Máchovo jezero, takže víkendová koupačka a vodní sporty v létě jsou zajištěny. Neméně radostný je i fakt, že za hodinu dojedu autem do Krkonoš, takže i zimní radovánky jsou pojištěné. Nebojte, nemusíte zahájit složitou triangulaci, prozradím vám, o jakém místě mluvím.



8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page
G-6GPG37Q3ZM