G-6GPG37Q3ZM G-6GPG37Q3ZM
top of page
Vyhledat
expert72

Sehnat dobrou úklidovku je oříšek!

Aktualizováno: 18. 1. 2023

Jaké služby poskytuje úklidová firma?

Není úklidovka jako úklidovka. Na trhu je hodně úklidových společnosti, je ale třeba se podívat na jejich specializace. Některé úklidové firmy mají ve své hlavní činnosti pouze průmyslové úklidy, pravidelné úklidy domácností, pravidelné úklidy kancelářských prostor a samozřejmostí je generální úklid. V minulém roce se hodně rozmohlo čištění ozonem.


Co je Vaše specializace?

Vzhledem k tomu, že naše úklidovka vznikla na základě poptávky klientů v realitní kanceláři NEXT REALITY EXPERT, tak naší specializací jsou jednorázové úklidy bytů a domů, pravidelné úklidy kancelářských a obchodních prostor.


Máte pojištění?

Ano máme profesní pojištění, které nám pokrývá případné škody které můžou naši zaměstnanci omylem způsobit. Naši zaměstnanci jsou perfektně vyškoleni, máme perfektní vedení a díky němu je vše pod kontrolou a ještě jsme naše pojištění nevyužili.


Kolik stojí Vaše služby?

Naše služby jsou nastavené vždy na míru našim klientům. Vždy se jedeme nejdříve podívat co bude třeba uklidit,, kolik na to budeme potřebovat lidí a co je třeba ještě zařídit než se vrhneme do samotného úklidu. Běžne spočítáme klientovi cenovou nabídku a teprve potom začneme s úklidem. Záleží hodně na klientovi, jaké má představy. Například pro jednu firmu kterou uklízíme kanceláře zajišťujeme i hygienické potřeby, mimo běžný pravidelný úklid.

Vždycky záleží zda li se jedná o generální nebo pravidelný úklid, od toho se odvíjí cena. Samozřejmě o velikosti domu, bytu nebo kanceláří. Dle toho pak víme kolik lidí je třeba.

U některých pravidelných úklidů domácnosti nakupujeme drogerii či občas spravíme co je třeba.


S kým spolupracujete?

Spolupracujeme s realitními makléři, realitními kancelářemi, zahradní firmou, malířema a stavební firmou.


Na koho se máme obrátit, pokud si chceme objednat Vaší službu?

Máme obchodní oddělení ve kterém pracuje paní Hana Nejmanová se kterou domluvíte veškeré podrobnosti.

Tel.: 739 017 666




2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page
G-6GPG37Q3ZM